به گزارش ایرنا، نقرس شکلی از ورم مفاصل است که بر اثر بلوری شدن اسید اوریک در مفاصل ایجاد میشود.
این مطالعه نشان داد: بیمارانی که یک فنجان و نیم گیلاس (یا معادل 10 تا 12 دانه گیلاس) میخورند خطر عود این بیماری در آنها در مدت دو روز 35 درصد کاهش مییابد.
ابتلا به نقرس با مسنتر شدن شایعتر میشود و خطر ابتلا به این بیماری در مردان سه تا چهار برابر زنان است.
این مطالعه نشان داد که مصرف گیلاس میتواند خطر ابتلا به حملات نقرس در مردم مبتلا به این بیماری را به بیش از یک سوم کاهش دهد.
در این مطالعه دانشمندان 633 بیمار مبتلا به نقرس را در عرض یک سال مورد مطالعه قرار دادند و متوجه شدند که مصرف گیلاس طی دو روز با کاهش حملات این بیماری در ارتباط است.
این مطالعه نشان داد، بیمارانی که در روز بیش از سه وعده گیلاس تازه مصرف میکنند خطر ابتلا به نقرس در آنها دست کم 35 درصد کمتر از افرادی میشود که از مصرف گیلاس اجتناب میکنند.
یک وعده گیلاس به یک فنجان و نیم گیلاس و یا 10 تا 12 دانه گیلاس گفته میشود.
مطالعات قبلی نشان داده بودند که مواد شیمیایی موجود در این میوه سطح اسید اوریک موجود در خون را کاهش میدهد.